Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@20:15:40 GMT

خاطرات مینا وحید از چالش صبر و قدرت در «افرا»

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۱۳۹۲

خاطرات مینا وحید از چالش صبر و قدرت در «افرا»

با این که تقریبا هر 2 یا 3 سال در یک کار حضور دارد، اما همواره سعی کرده هنر بازیگری اش را نشان دهد و خوش بدرخشد. «دوران عاشقی» اولین کار مینا وحید بود، بعد در «شهرزاد» خوش درخشید، سپس در «بانوی عمارت» دیده شد و فیلم سینمایی «بعد از تو» با حضور او سروصدایی به پا کرد.

او هم اکنون با نقش «مهتاب فروزش» در سریال «افرا» از شبکه یک سیما مهمان مخاطبان است و این نقش را به دلیل قدرتمند بودن و در عین حال صبوری آن دوست دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای حضور در «افرا» با مینا وحید به گفت و گویی نشستیم که ماحصل آن را می خوانید.

بعد از بازی در «بانوی عمارت»، با نقش «مهتاب فروزش» در سریال افرا به تلویزیون برگشتید. این نقش چه ویژگی‌ منحصر به فردی داشت که بعد از این مدت آن را قبول کردید؟

«مهتاب فروزش» نقش متفاوتی بود؛ زنی بود که چندین وجه شخصیتی داشت و جایی که باید، بسیار قدرتمند رفتار می کرد و جایی که باید آرام بود و این صبوری و درون گرایی در عین قدرتمند بودن «مهتاب»، برایم جذاب بود و سعی کردم در بازی، این ویژگی را پررنگ کنم، از طرفی کمتر دیده شده زنی که زندگی خوبی دارد ولی می‌خواهد زندگی بهتری را برای خود رقم بزند و این هم یکی دیگر از دلایلم برای انتخاب نقش بود.

آیا ما به ازای بیرونی داشتید یا متکی به فیلم نامه و کمک کارگردان بودید؟

همواره ابتدا از فیلم نامه کمک می گیرم و بعد آن شخصیت را تصور می کنم و به آن آب و رنگ می دهم و بر اساس آن تصور، راکورد شخصیتی را حفظ می کنم. وقتی در یک سریال بازی می‌کنی، باید نمودار شخصیتت را در ذهنت رسم کنی، یعنی کجا اوج و کی فرود دارد،اگر همیشه دراوج یا در فرود باشد،یکنواختی آن بیننده را خسته می کند و مهتاب با توجه به فیلم نامه،گاهی آرام بود و گاهی به اوج، دوباره به سکوت و بعد به انفجار می رسید. قبلاً طراحی آن را انجام داده بودم و شخصیت را درآوردم.

شخصیت «مهتاب فروزش» به دلیل فضا و موقعیت اش به برخی زنان امروزی شباهت دارد. با این همه قرار گرفتن در چنین نقشی برای تان چه سختی هایی داشت؟

اصولاً در فیلم نامه ها نکات شخصیتی هر کاراکتری مشخص است و من از طریق فیلم نامه، شخصیت «مهتاب» را پیدا کردم. در فیلم نامه مشخص است که هر شخصیت، چه پیش داستان و چه خصوصیات رفتاری دارد؛ البته در فیلم نامه های درست و از آن جایی که این فیلم نامه بسیار شخصیت پردازی درستی داشت و نکات ریزی از شخصیت «مهتاب» را بیان کرده بود، برای همین در ادامه من تصور کردم؛ برای همه نقش ها این کار را انجام می دهم.

از بازی تان در «افرا» راضی بودید؟

باید بگویم تاکنون پیش نیامده در فیلمی بازی کنم و از بازی ام به طور کامل راضی باشم ولی وقتی «مهتاب» را در «افرا» می بینم، آن را دوست دارم و احساس می کنم همین «مهتاب» در ذهنم بود؛ نگاه ها، تامل و سکوتش را که پر از حرف است دوست دارم البته مخاطبان هم عقیده دارند که شخصیت جذابی شده ولی صد درصد راضی نیستم.

فلاش بکی به گذشته بزنیم؛ اصلا چه شد به این حرفه ورود کردید؟

ورود به عرصه بازیگری دلیل نمی خواهد بلکه جوشش، حال و یک تقدیر است که هرقدر از آن فرار کنی، برایت رقم می خورد. وقتی بچه بودم، هنگامی که برنامه «شما و سیما» و پشت صحنه فیلم ها پخش می شد، تپش قلب می گرفتم و احساس می کردم جایم در آن جا خالی است. البته خیلی جلوی خودم را گرفتم که به این مسیر نیایم ولی دیر آمدم و انگار تقدیرم بود چون احساس می کردم هیچ جای دیگر به جز این جا آرام و قرار ندارم.

ملاک شما برای انتخاب کارهای تان چیست؟ چون در سال های ورودتان خیلی گزیده کار بوده اید و این که آیا اصلی یا فرعی بودن نقش در انتخاب های تان تاثیر دارد؟

ملاک من برای انتخاب کارهایم، ابتدا فیلم نامه است و بعد موقعیتی که آن کار می تواند برایم ایجاد کند و این که نقش چقدر برایم چالش دارد و اگر چالش نداشته باشد، نمی پذیرم. گزیده کار هستم، برای این که باید چند ویژگی در کنار هم قرار گیرد تا بتوانم کار را انتخاب کنم، از جمله فیلم نامه، کارگردان، میزان چالش نقش، دیگر بازیگران و این که من چه چیزهایی را می توانم به نقش اضافه کنم و در مقابل نقش، چه چیزهایی می تواند به من اضافه کند و همه این ها باعث می شود که گزیده کار شوم. اصلی و فرعی بودن نقش به اندازه چالش آن برایم اهمیت ندارد. اگر نقشی فرعی و چالش برانگیز و در مقابل یک نقش اصلی و یکنواخت باشد، من نقش فرعی را انتخاب می کنم.

شما در سریال «شهرزاد» بازی کرده اید، در چند کار سینمایی، تله فیلم و شبکه نمایش خانگی هم بازی داشتید، حتی با این که در دو سریال «افرا» و «بانوی عمارت» یکی از نقش های اصلی را بازی کردید، اما به اعتقاد من با بازی در فیلم «کفش هایم کو؟» و «دوران عاشقی» فرصت دیده شدن برای تان فراهم شد. خودتان فکر می کنید با کدام اثر دیده شدید؟

به طور عجیبی کم کار کرده ام، در این 8 یا 9 سال، 6-7 کار کرده ام که هر کدام به اندازه کافی دیده شدند و هرکدام قدمی در دیده شدن من داشتند. «دوران عاشقی» اولین کار من و یکی از کارهای پرستاره و درخشان بود و به اندازه کافی برایم اعتبار جمع کرد، بعد در «شهرزاد» بسیار دیده و شناخته شدم. «بانوی عمارت» اولین کار تلویزیونی من بود و بسیار باعث دیده شدن من شد و فیلم سینمایی «بعد از تو» به خاطر جوایزی که گرفتم خیلی سروصدا کرد و الان هم در «افرا» دیده شده ام. فکر می کنم چون با وسواس خاصی کارم را انتخاب می کنم، برایش اتفاق بدی نمی‌افتد و هر کدام باعث یک مرحله پیشرفتم می شود.

چرا حضور کم رنگی در تلویزیون دارید؟

حضورم در تلویزیون کم رنگ نیست و اگر فیلم نامه ای را دوست داشته باشم و کار خوب باشد، آن را انتخاب می کنم و به طور کلی کم کار می کنم، از سال گذشته یک مقدار بیشتر کار می کنم وگرنه هر 2-3 سال یک بار کار می کردم. سه سال پیش هم در «بانوی عمارت» بازی کردم پس خیلی هم در تلویزیون کم کار و کم رنگ نبودم.

سابقه کار با کارگردان های توانایی همچون حسن فتحی و کیومرث پوراحمد را دارید. کار کردن با این کارگردان ها چه دشواری هایی دارد؟

کار با کارگردان های بنامی مثل حسن فتحی، کیومرث پوراحمد و علیرضا رئیسیان نه تنها مشکلات و مسائلی ندارد بلکه بسیار آرامش بخش است و من هیچ مشکلی با کارکردن با کارگردان‌های بنام نداشته ام.

/خراسان 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کارگردان ها بانوی عمارت فیلم نامه دیده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «اسب قاتلین» از ۱۹ فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ساعت ۱۹ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است. فرزاد پریدار، این روز‌ها در نمایش «اسب قاتلین» نقش کشیش یا مانوس را بازی می‌کند.

پریدار درباره تجربه حضورش در «اسب قاتلین» به خبرنگار آنا گفت: در نسخه اصلی نمایشنامه؛ کشیشی به نام مانوس به واسطه طمع، خودش را به شیطان می‌فروشد. ولی در اجرای ما به صلاحدید کارگردان، مانوس در واقع فردی کلاهبردار است که خود را به جای کشیش جا زده است و این کار من را به عنوان بازیگر دچار چالش می‌کند، چون درواقع باید دو نقش بازی کنم، ولی وجه تمایر نقش من نسبت به بقیه نقش‌ها این است که یک تیپ را بازی می‌کنم و از آن‌جایی که من ذاتاً بازیگر تیپیکال هستم این نقش برایم جذاب است.

او ادامه داد: تماشاگر در نمایش «اسب قاتلین» با اعجاز نور، صدا و قاب‌های زیبایی روبرو می‌شود. وجه تمایز نمایش «اسب قاتلین» نسبت به نمایش‌های دیگر تغییر صحنه است، صحنه‌ها خیلی سریع و در تاریکی مطلق از این رو به آن رو می‌شوند و واقعا چیزی شبیه شعبده بازی اتفاق می‌افتد.

پریدار به اهمیت نور در این نمایش اشاره کرد و گفت: محمد هاشم زاده کارگردانی است که کار با نور را خیلی خوب می‌فهمد و در این نمایش هم به بهترین شکل از نوراستفاده کرده و در واقع نور جزئی از بازی و بازیگر‌های اصلی این نمایش است.


او با اشاره به اینکه نمایش «اسب قاتلین» روایت خطی ندارد توضیح داد: همین موضوع باعث می‌شود تماشاگر وقتی به خانه می‌رود هم ذهنش درگیر این نمایش می‌ماند، پازل‌ها را کنار هم می‌چیند و از کشف‌های جدیدش لذت میبرد. این به چالش کشیدن فکر تماشاگر به نظر من بسیار جالب است و خیلی از مخاطبان به ما گفتند یا برایمان نوشته‌اند که این نمایش را باید چند بار دید.

این هنرمند شیرازی اجرا در تهران را برای کسانی که از استان‌ها و شهرستان‌های دیگر می‌آیند رویدادی بزرگ ارزیابی کرد و افزود: به هر حال تهران پایتخت است و هنرمندان بهتر دیده می‌شوند. مخاطبینی که در پایتخت تئاتر می‌بینند حرفه‌ای‌تر هستند، چون تئاتر‌های مختلف ازشهر‌های ایران و حتی خارج از کشور دیده اند و برای بازیگر اجرا در مقابل مخاطبی که تئاتر را می‌شناسد خیلی ارزشمند است و باعث می‌شود که بیشتر تلاش کند و در نتیجه اجرای با کیفیت تری ارائه کند.

پریدار افزود: هیچ سلبریتی نداریم، ولی نمایش اسب قاتلین در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر بیشتر جوایز را کسب کرد. متاسفانه بعضی اوقات، فقط حضور سلبریتی برای مخاطبین اهمیت دارد و خیلی‌ها به تماشای آثاری که چهره‌های شناخته شده ندارد نمی‌روند، درحالی که حضور یک بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون و تئاتر؛ به تنهایی تضمین خوب بودن آن اثر نیست و همچنین ممکن است تماشای نمایشی که هیچ چهره‌ای ندارد، تماشاگر را شگفت زده کند.

این بازیگر، حضور هنرمندان شهر‌های دیگر در تهران را در ارتقا سطح تئاتر کشور بسیار موثر دانست و گفت: در تهران سطح رقابت از سایر استان‌ها بالاتر است و وقتی هنرمندان شهر‌های دیگر برای اجرا به تهران می‌آیند سعی می‌کنند به بهترین خودشان تبدیل شوند و این انگیزه‌ای است که بازیگر، تلاش کند از لحاظ تجربه اجرا ومطالعه و سواد کاری؛ سطح خود را ارتقا بدهد و از مسئولین و دست‌اندرکاران حوزه نمایش درخواست می‌کنم از پتانسیل شهرستان‌ها بیشتر استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وحید امیری وارث پست و بازوبند امید؛ کاپیتان پرسپولیس با اخلاق، اما بی‌سیاست!
  • پلن B و C اوسمار برای جانشینی اورونوف
  • تغییرات احتمالی پرسپولیس در صورت غیبت اورونوف
  • جانشین کاپیتان پرسپولیس مشخص شد
  • صادقی یا امیری: اوسمار امروز تصمیم می‌گیرد
  • پرسپولیس و چالش بزرگ نداشتن دوباره کاپیتان
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • قدرت‌نمایی هالند: این وایکینگ متوقف‌نشدنی است
  • میشل: شکست دادن بارسا جشن گرفتن دارد